Vitt och rustikt men inte shabby

Ni som känner mig vet att jag inte är så mycket för shabby chic, lite för mycket gulligull för min smak, men däremot gillar jag skarpt vita hem. Det här kommer från ett reportage i Sköna Hem, kul att de har fått en så stor bredd på sina reportage numera. Det här hemmet har en balans av vitt, rustikt och en rå enkelhet, framförallt sovrummet föll mig i smaken. Bilder från Sköna Hem.
.

16 Kommentarer
 1. nilla|utanpunkt
  nilla|utanpunkt says:

  Äntligen har trenderna hunnit i kapp mig. Här har jag gått och gillat vitt, grått och svart hur länge som helst – och butikerna varit fyllda med knallgrönt, rött och orange.

  Svara
 2. [room] by sofie
  [room] by sofie says:

  Underbart snyggt, gillade köket mycket 🙂

  Nu är jag i gång med stagingen av huset i Malmö, kommer bli bra! Tack för att du rekommenderade mig 🙂

  Vi hörs,
  KRam Sofie

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.