Bathroom decorations

Back in business, eller det kanske var lite överdrivet, men jag är på plats igen efter en veckas skidåkning i Österrike. Puh, är helt slut, otroligt vad det tar i benen och all den friska luften därtill. Läste i tidningen i morse att det är musarmens dag i dag (?!), så passande då att jag nu sitter här vid datorn igen och bloggar. Hittade lite fina bilder hos danska Rum med dekorationer i badrummet. Ska vara ärlig och säga att jag alltid varit lite skeptiskt till just för mycket vardagsrumskänsla i badrummet… men det här var ändå fint.

I’m back again from one weeks skiing in Austria. (Did anyone notice I was gone?). Skiing is really hard work if youre out of condition as I am. My legs oh… the whole thing felt like a training camp with ’sauer kraut’ for lunch. And all that fresh air. But it was fun. Anyway here I am again with some inspiration for bathrooms decoration.

Foto Rum
7 Kommentarer
 1. tinajo
  tinajo says:

  Haha – är det musarmens dag?! Det hade jag ingen aning om att det existerade, men många bloggare har nog anledning att "fira"..! 😀

  Snygga bilder – och välkommen hem! 🙂

  Svara
 2. Proforma - Irene
  Proforma - Irene says:

  Fint, det håller jag med om men vem sjutton vill sitta i en soffa i badrummet!?? Förstår inte alls vitsen… 🙂
  Hörde också om musarmens dag, bra tanke för dom som jobbar en hel dag framför datorn! Har gjort det så jag vet hur fel det kan bli!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.