Bohemiskt turkos

Lite gammaldags, lite bohemiskt, lite gulligt men uppiggande glatt. Gemensamt för de här bilderna är att man valt att lägga till turkos till den lite bohemiska stilen. Bilder från Domino, JJLocations och Sköna Hem.

These bohemian homes all added turquoise to the fresh and layed back feeling. Images from Domino, JJLocations and Sköna Hem.

6 Kommentarer
 1. Hille
  Hille says:

  Hejsan!
  Vill bara tacka för alla underbara bilder och tips.När Ulrika kom in med dig in till min butik som jag har lagt ner.Förstod jag ej riktigt vad en bloggare är.Men det vet jag nu haha…Ska sälja mitt gamla gatuhus.Och antagligen ha ett 50-tals hus .Och får kramp på alla teakmöbler som alla ska ha.Men så kom jag på smeg ahh ..den stilen kan man köra .Ljust med lite färgklickar,slitet, betong etc.Gillar att blanda.Precis som de bilder du har .Var lite orolig ett tag .Tänk om jag gör en tabbe med att sälja mitt underbar hus.Nu tycker jag bara att det ska bli roligt.Med inspiration från din blogg och min hjärna kommer det att bli jättebra.tack Hille

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Hej Hille,
  åh, nej har du lagt ner butiken. Vad tråkigt, jag gillade den skarpt. Men det låter kul med nytt hus. Och vad bra att du hittat lite inspiration på bloggen. Ibland blir man förvirrad men det gäller att hitta rätt. Det ska ju kännas rätt och dessutom finnas i flera år. Låter spännande med ditt nya hus. Maila mig gärna och berätta hur det går!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.