Det stillsamma asien inspirerar

Avskalade och lugna harmoniska miljöer med betoning på natur och trä fascinerar mig och inspirerar mig. Det är ofta just den här typen av bilder som jag har i tankarna när det gäller mitt eget hem och i min trädgård. Naturligtvis blir det sällan så här vackert och stillsamt, men låta sig inspireras kan man ju alltid. Det här är några blandade bilder från fotograf Johan Selléns portfolio. Alla tagna för kinesiska Elle Decoration. Motiven kommer bl a från resorten Amanfayun i Hangzhou i Kina och Jing’s Residence i Pingyao i norra Kina. Bilder från Johan Sellén.

9 Kommentarer
  1. Louise Selwon
    Louise Selwon says:

    Jag är feng shui konsult och skriver om ämnet på min blogg. Feng shui handlar om att skapa miljöer med just en sådan känsla som dessa bilder förmedlar. Frid, harmoni, balans. Tack för en fin blogg!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.