En bonsai framför ytterdörren

Den här lilla barrväxten som nästan ser ut som en bonsai köpte jag för minst fem år sedan. Då trodde jag inte den skulle klara vintern ens, men den har stått ute sen dess och är lika fin fortfarande. Det är en Hemlock och visst kan den se lite hängig ut ibland efter vintern, men piggnar nästan alltid till under sommaren. Idag tror jag att det blir en riktigt skön dag ute i trädgården!

Foto Purple Area

2 Kommentarer
  1. Susann Larsson
    Susann Larsson says:

    Finaste mattan, vad glad jag blir att du liksom såg det. Jag har alltid vurmat för det japanska och eftersträvar den känslan både i trädgården och inomhus men det är inte alltid jag lyckas 🙂

    /Susann

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.