Finfina kryddor på terrassen och 6 kg lättare

Idag har jag kanske varit lite för överoptimistisk, men jag hittade några fina kryddor på ica och kände för att ställa dem på vår kryddhylla på terrassen. Det är ju visserligen april så det kan ju både bli värmebölja och börja snöa men sannolikheten för frost borde vara rätt liten. Så nu står det timjan, oregano, rosmarin och salvia på hyllan. Känns uppfriskande grönt och gott.

Om någon undrar så är jag nu på min fjärde vecka på pulverdieten och har gått ner 6 kg. Hurra!! Hade två dagars paus innan den här veckan. Men nu känns det rätt skönt att jag kommit så här långt. Bara 4 kg kvar, men först blir det två veckors paus…

It might be a little bit early in the season, but I couldn’t resist to place some fresh herbs at our terrace. Looks so green and refreshing.

Foto Purple Area
15 Kommentarer
 1. emmixad
  emmixad says:

  Härlig kryddhylla, bra inspiration till min egna trädgård! Färska kryddor är också perfekt för att öka förbränningen ;0) Bra jobbat! /em

  Svara
 2. Hanna
  Hanna says:

  Grymma bästa!! Det är du det!
  Jag har en liten blog om inredning jag gillar, mest för att släppa alla tankar efter en dag fylld av blöjor, barnskrik o allt annt underbart som fyller mina dagar. Du inspirerar varje dag och jag som många andra tycker du är så bra på det du gör.
  Tack för din blog.
  kram
  Hanna

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.