Trendigt beige

De beige nyanserna är verkligen i ropet just nu. Tror att inredningsvärlden och modevärlden går mer hand i hand i dag än för några år sedan. Det känns inte som om där ligger någon tidsfördröjning när det gäller trender längre. Men det känns kul med beige. Det har varit så mycket grått och svart länge att det känns befriande med en annan färgbas. För det är lite vad det är, en bas man kan utgå ifrån. Själv kör jag gärna bara med basfärgerna och lägger inte så ofta till fler färger, men det kan man så klart om man vill. Lägg märke till de vackra blickfången man byggt upp. Bilder från Living Etc.
När jag skriver basfärger så menar jag neutrala färger som vitt, svart, grått, beige, brunt… och inte rött, grönt, gult m m… som jag betraktar som accentfärger. Det här är bara mitt sätt att se på det.

9 Kommentarer
 1. Lena Kristina
  Lena Kristina says:

  Jag håller med dig. Kläd och inredingsmode går hand i hand just nu, lägg till jeansfärgen så säger det bara klick. Jeansskojortan/jackan är tillbaka och till sommaren blåser det en blå vind i inredningen 🙂

  Najs blogg du har!

  //Lena

  Svara
 2. Simply Me Milla
  Simply Me Milla says:

  Beige är fräscht tillsammans med vitt…här återkommer jag alltid till beige, vitt, grått och svart även om jag ibland gör lite snedsprång till accenterna ibland:)
  Milla
  Ps. Vilka bra shopping-tips inför min London resa i sommar.Tack.Ds

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.