Frökolvar i vas

En positiv sak med stormen som var förrförra veckan var att grannens höga rönnsumak hamnade lite på sniskan och ligger nu lutad över staketet in över vår tomt. De stora mörkröda frökolvarna som stelnat lite nu på hösten är jättefina. Jag kunde så klart inte låta bli. Vaserna är från Ditte Fischer köpta på Illums bolighus i Köpenhamn.

Foto Purple Area

7 Kommentarer
 1. room by sofie
  room by sofie says:

  Åh, vackert! Hoppas de står till på torsdag :)) Blir roligt att ses då! Blev även tokinspirerad av det gula köket. Håller på för fullt att försöka att få in lite färg, mannen är dock svår-flörtad….

  KramSofie

  Svara
 2. maria westerlund
  maria westerlund says:

  Precis vad jag tänkte på igår då jag beskådade min rönnsumak ute i novembersolen. Men jag var för snål på grenarna. Perfekt om man kunde ta av grannen 🙂 Snyggt blev det – toksnyggt till de enkla släta vaserna. Fina kontraster!

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Sofie, det är torra grenar, de står inte i vatten. Gult kök, oj då, heja mannen 🙂
  Ses snart!

  Anna, kul att du gillar det!

  Maria, det här ganska stora trädet halvligger ner så jag tror att den antagligen kommer att sågas ner. Känns inte som att det gör något. Kul att du gillar det!

  Kram/Susann

  Svara
 4. Jennifer - Love and Respect
  Jennifer - Love and Respect says:

  Jaha, är det där en rönnsumak?! Jag går förbi en sådan buske (men den är ca 3 meter hög) varje morgon och den skiftar så otroligt vackert i brandgult nu på hösten. Ska definitivt hålla utkik efter grenar med stänglar på för det var jättefint.
  😀

  Svara
 5. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Jennifer, låter fint, men det är inte alla som har sådana här fröställningar. Själv har jag två stycken men de får inga sådana. Tror det har med han- eller hon-plantor att göra.

  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.