Gillar och kan inte få det ur huvudet

Den senaste tiden har jag varit så inne på betonggolv. Jag har börjat fundera mer och mer på att lägga ett hemma, det är bara ett problem. Vi har redan betongväggar och grå putsade väggar i nästan hela huset, så blir det – för mycket, för mörkt, för rått? Jag tror egentligen inte det, men är ändå en liten gnutta osäker och jag vill vara helt säker innan jag kör igång ett sådant projekt. Hittade den här bilden som faktiskt har både betonggolv och block som påminner om de vi har hemma. Snyggt, men kanske är det bara jag som vill det här för mycket.

Foto från Vt Wonen

6 Kommentarer
 1. Stenmur & Gärdsgård
  Stenmur & Gärdsgård says:

  Du är helt otrolig på att delge allt fint som finns där ute… Ett säkert kort att kika in här och finna inspiration. Jag är med helt såld på det lite mörkare nu…och jag plockar in lite mer natur och brunt i hemmet…

  Tror det blir super snyggt med betong golv hos er!

  Kram Malin

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Annelie, kul att du hittade något du gillade!

  Linda, tusen tack, vad kul att höra.

  Malin, tack söta du, vilka fina och värmande ord. Visst är det härligt med det lite mörkare nu efter allt vitt som fanns ett slag.

  Kramkram

  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.