Grått och mörkt i sovrummet

Jag är lite inne på den här svarta och gråa lite mörka stilen just nu. Bara gillar helt enkelt utan att jag riktigt kan förklara vad det är. Men det gäller att balansera upp med kritvitt annars blir det för murrigt och ruffigt. Det räcker med något litet som kuddarna och lakanen på bilden. Den snygga lampan Hektar finns i både golv, tak och som väggspot.

Bilden kommer från Ikea Livet Hemma och säng och sängkläder kommer så klart från Ikea.

7 Kommentarer
 1. Marie Lithén
  Marie Lithén says:

  det enda trista med just den där sängen är att den är omöjlig att få tag i. Galet fin. Å lampan skulle jag köpa, men oj oj så stor den var. Ser hälften så stor ut på den här bilden… men oj vad de kan fresta IKEA, må jag ju säga:)

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Kul att ni fyller på med fakta här, som att överkastet heter Tallört. Lampan, ja den är riktigt maffig, tycker den är snyggare i verkligheten faktiskt. Visste inte att sängen är slut, men så kan det ibland vara med Ikea tyvärr. Fast den kommer kanske in igen.

  Kramkram/Susann

  Svara
 3. baratradgard
  baratradgard says:

  Kommenterade hos dig för nån vecka sen att jag blev inspirerad att sätta igång med sovrumsinredningen när jag såg de grekiska hotellfotona. Den här veckan har jag målat om väggarna och varit en sväng på ikea och kom hem med just Tallört-sängöverkastet. Kul!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.