Illums bolighus – trä och guldblänk

En sväng i Köpenhamn då och då inspirerar. Jag försöker ta mig över bron så ofta jag får en chans. Idag var jag över en tur och så här såg det bl a ut i skyltfönstret på Illums Bolighus som för övrigt också ska ha öppnat på det nya köpcentrat i Malmö, Emporia. Jag har inte varit där än, kände att deras förväntade besöksantal inför den här helgen, 100 000, var lite avskräckande. Åker nog dit en annan helg istället. Illums Bolighus å andra sidan lyckades precis som vanlig pricka in tidens anda – trä och natur i kombination med glänsande koppar.

Foto Purple Area

0 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.