Krysantemum, usch eller…

Idag fick jag riktiga höstkänslor och gick ut och klippte några grenar med höstvissna löv. Köpte också ett gäng orange krysantemum, ja ja jag vet, det är inte de snyggaste blommorna. Jag tillhör nog dem som egentligen aldrig gillat krysantemum, men de är egentligen underskattade. De är både hyfsat billiga och står länge. De blir också rätt fina om man klipper ner dem till små buketter. Så här blev det i alla fall, i all sin enkelhet. Några små pumpor fick jag också med mig hem, men det blir ett annat inlägg.

Foto Purple Area

3 Kommentarer
  1. Proforma - Irene
    Proforma - Irene says:

    Jag har faktiskt börjat gilla krysantemum mer och mer och särskilt för att de står så länge, de brukar hålla sig ett par veckor. Och jag har köpt både dom du visar men även de stora.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.