Krukor, krukor, krukor…

Krukor i mängd blir ett härligt inslag, oavsett om det är i trädgården, på balkongen, i vardagsrummet eller om man har en italiensk bakgård att pynta. Ju fler, desto bättre. Bilder Boligmagasinet.

Det är så många som lämnar jättefina och trevliga kommentarer och jag uppskattar dem alla väldigt mycket. Tack allihop!! Häromdagen lämnade Monika på Splendid Willow en kommentar om att det inte går att flyga Seattle – Köpenhamn längre utan rutten går numera via Island istället, och tillägger – ’Vi får kanske skicka dig dit för att hitta det bästa!’ Gullig kommentar, men som får mig att tänka på min gamla arbetsplats, då jag var ensam tjej bland 25 män. När de tyckte att jag blev för kaxig och stack upp för mycket så brukade dem säga – ’Akta dig så vi inte släpper dig från en helikopter rakt ner i Iran’. Vid något tillfälle var det då någon av ’gubbarna’ som muttrade ’det blir nog värst för iranierna’.

9 Kommentarer
 1. Splendid Willow
  Splendid Willow says:

  Åh, jag skrattade så att jag tjöt! Värst för iranierna själva. Hihi!

  Är det något som jag saknar här så är det äkta, härlig, svensk torr humor!

  Jag skrattar fortfarande!!!

  Du är för härlig Susann!

  ox, Mon

  Svara
 2. Proforma - Irene
  Proforma - Irene says:

  Älskar bilden till vänster! Gillar det upprepade ordnade!

  Härligt med skinn på näsan! Konstigt nog kan en del män känna sig hotade… fast jag förstår att detta var säkert menat med glimten i ögat!

  Svara
 3. Linda E
  Linda E says:

  haha Härliga kollegor 🙂

  Jag kommenterar knappt längre, men följer din blogg dagligen. Så jag vill passa på att säga att du gör ett storartat jobb och inspirerar mig varje vecka med dina inlägg.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.