Le Franschhoek Hotel

Är tillbaka från en fantastisk men intensiv rundresa i Sydafrika. 7 hotell på 9 dagar. Det blev inte så mycket inredning, mest härlig natur och fantastiska djur. Det var otroligt imponerande. Eftersom detta är en inredningsblogg tänker jag trots allt hoppa över djuren och i viss mån naturen och ta upp inredningen. Det blev hotellen och en och annan butik eller restaurang som fått stå för mina intryck. Sydafrika har en otroligt märklig mix av holländskt, engelskt och fransk tillsammans med det traditionella afrikanska. Först vill jag visa en fantastisk vingård från de klassiska vindistrikten som kändes som klippt och skuren från Provence. Den heter Le franschhoek Hotel.

Back again after a fantastic but very busy trip to South Africa. 7 hotels in 9 days. I didn’t have much time to look at interiors, mostly beautiful nature and amazing animals. Which was very impressive. As this is a blog about interior decorations after all, I will leave the animals and concentrate on the interiors from the hotels, shops or restaurants that I visited. South Africa have a peculiar mix of dutch, english and frensh style mixed with the traditional african. First I want to show you the wineyard called Le Franschhoek Hotel… well, I did have some time to sip wine after all.

10 Kommentarer
 1. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  This is glamorous, yes it was great place. I really enjoyed it.
  Hannele, nej.. men man måste få lyxa till det lite ibland.
  Evasleva, ja den var härlig men så är det ju också bra väder hela tiden så de kan ju satsa mer på utelivet än vad vi kan hemma.
  Sandman, I am happy you like it.
  Kristina, absolut.
  Elisabeth, ja, jag tyckte själv att vi lyckades hitta jättefina ställen.

  Svara
 2. Ingmarie We
  Ingmarie We says:

  Jag googlade på Sydafrika och hittade din blog. En sådan underbar resa, fantastiska hotell och så fina foton! Får jag fråga om ni åkte med någon resebyrå, eller hade ni ordnat resan själva? Vi planerar att åka till Sydafrika nästa höst, så jag är jättetacksam för mer information.
  Hälsn och tack på förhand!
  Ingmarie We
  imw131778@telia.com

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Ingmarie, vi bokade flygresan genom en mindre resebyrå och sen bokade vi hyrbil och hotell via internet. Fungerade jättebra. Vi fick ju läsa på lite förstås. Det enda ’problem’ vi hade var att många av hotellen inte tar emot barn under 12. Lycka till på din resa jag är säker på att du kommer att tycka om sydafrika.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.