Liljekonvaljer utanför mitt fönster

En av de stora fördelarna med att bygga hus på en gammal sommarstugetomt är att det helt plötsligt kan dyka upp växter när man minst anar. Visserligen hade jag hört att det brukade finnas liljekonvalj i mängder på vår tomt men det tog flera år innan det blev mer än någon enstaka här och där. Nu är här fullt igen och det känns jättekul för de doftar helt underbart och står precis utanför köksfönstret så man blir lite extra glad varje gång man tittar ut.

These ’lily of the valley’ grows wild in my garden. So beautiful at the moment with a lovely smell and also great to use for decorations.

Foto Purple Area
6 Kommentarer
 1. signerat 71
  signerat 71 says:

  De är såååå super fina och doftar helt ljuvligt!
  Tack för din inspiration.
  Det var ett tag sedan jag var inne och hälsade på dig – måste läsa i kapp mig.
  Kram Jenny

  Svara
 2. Hildas hem - Sofia
  Hildas hem - Sofia says:

  Nu måste jag bara ut och plocka mig en bukett liljekonvaljer. Har tänkt det länge nu men det har inte hunnits med. Underbara bilder som inspirerar!

  Jag önskar dig en fin dag!
  //Sofia

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.