Neutraler och pasteller

Jag har verkligen hakat upp mig på neutraler och trä och neutraler i kombination med pastellfärger just nu. Känns som att jag inte kan få nog. De här kollagen kommer från fotograf Heidi Lerkenfeldt. Hon fotar för bland annat danska Rum där dessa tidigare har varit publicerade. Jag gillar den här typen av lite abstrakta inspirationsbilder där man kan se både olika färgkombinationer och olika former kombinerade med olika material och texturer. Spännande!

Foto: Heidi Lerkenfeldt

2 Kommentarer
 1. MAKE-LIVING
  MAKE-LIVING says:

  Då är vi minst två som hakat upp mig på neutraler och trä och neutraler i kombination med pastellfärger 🙂
  Det är ju bara den finaste kombinationen. Tack för fin inspiratin, första gången jag tittar in här men inte sista!

  Ha det gott!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.